Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

vermoeid of verouderd gezicht

Vermoeid of verouderd gezicht

Steeds vaker horen wij in de spreekkamer: “Dokter, er wordt vaak gevraagd of ik moe ben.” of “Dokter, ik zie er ouder uit dan dat ik ben.”

Hoe komt dat? Het is heel gebruikelijk. Bij iedereen tonen de jaren op een andere manier. De één krijgt sneller rimpeltjes, een ander een dunne huid en verliest de huid aan elasticiteit (waardoor alles wat naar beneden zakt).

Daardoor kun je er vermoeid, ouder, of harder uitzien dan jezelf en je omgeving gewend was.
Neem eens een kijkje naar onderstaande behandelindicaties. Weet je niet precies welke behandelmethode geschikt is voor jou? Maak dan telefonisch of online een vrijblijvende afspraak.

Rimpels

Indien u last heeft van oppervlakkige rimpels, kan een Baby Botox behandeling iets voor jou zijn. Dit ontspant de spiertjes die de mimiek veroorzaken, zonder deze plat te leggen. Het resultaat is een gladder gezicht, zonder een “bevroren” effect.

Wanneer het volume in de huid afneemt, kunnen ook diepere lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Middels injectable fillers zoals hyaluronzuur is het afgenomen volume zeer genuanceerd te herstellen.

Oplossing:

Vermoeid uiterlijk

Wanneer je er vermoeid uitziet, zie je dat vaak in het gebied rond de ogen. De wenkbrauwen zijn wat gezakt aan de zijkant, de huid van de boven oogleden hangt. Wellicht ben je dan een kandidaat voor een wenkbrauwlift met Botox, of een bovenooglidcorrectie bij de VandenBroecke Kliniek.

Oplossing:

Wallen of donkere kringen onder de ogen

Veel mensen krijgen last van wallen onder de ogen. De een heeft diepliggende traangoten, de ander een overschot aan huid. Voor beide opties zijn er mooie oplossingen in de vorm van fillers, of een onderooglidcorrectie bij onze collega’s van de VandenBroecke Kliniek.

Oplossing:

Laagstaande wenkbrauwen

Oplossing:

Fronsrimpel / voorhoofdsrimpels / kraaienpootjes

Oplossing:

Verslapte, dunne huid

Oplossing: