zorgkaart
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 6 reviews op Zorgkaart Nederland
Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.1 uit 394 reviews op Feedback Company

Wat is het?

Wil jij vollere lippen? De contouren van je lippen kunnen wij aanpassen met fillers. Hiermee kunnen we indien nodig ook de lijntjes op je bovenlip grotendeels laten verdwijnen, of lippen die ongelijk zijn symmetrisch maken. Benieuwd? Kom langs voor een consult en onze cosmetisch artsen vertellen je er graag meer over.

lipfiller behandeling

Misschien ben je niet tevreden over de vorm van je mond of de dikte van je lippen. Of misschien worden je lippen met het verstrijken der jaren dunner door het verlies aan volume. Wat voor jou ook de reden mag zijn, Kliniek Vrijdag heeft voor de beste oplossing om je lippen (weer) te vergroten.

Behandeling

De techniek die we bij Kliniek Vrijdag hanteren is dé nieuwe manier van lippen opvullen. Tijdens de behandeling worden je lippen opgevuld door middel van micro-injecties. Door deze micro spuitjes worden je lippen vol en mooi rond gevuld waardoor je juist geen duckface krijgt. Het is een lip behandeling waarbij niet alleen de lip zelf, maar ook de lijn van de lippen wordt gevuld. Onze lippen bestaan namelijk uit meerdere onderdelen. Eén van de onderdelen is de lipline, dit is een afgesloten buisje dat rond de rand van de bovenlip en onderlip loopt. Dit buisje is de contour van de lippen en noemen we de lippenrand of lippenlijn.
Door onder andere het vullen van de lippenrand gaat de lip iets meer krullen waardoor er meer een ‘lip-plump-effect’ ontstaat. Als je al volume in de lippen van jezelf of door fillers hebt, kun je er ook voor kiezen om alleen de lippenlijn te laten vullen en/of de cupidoboog te laten aanzetten.

Past deze methode bij jouw lippen?

Of de deze methode bij jouw lippen past, ligt aan wat jouw wensen zijn en aan de vorm van jouw lippen. Naast deze methode zijn er ook nog tal van andere technieken om de lippen te vullen en mooi volume of vormbetering te creëren. Tijdens het consult voor de filler behandeling bespreekt de dokter jouw wensen en de mogelijkheden die er zijn om dit te bereiken.

Scheve lippen/asymmetrische lippen

Lippen die niet gelijk zijn, kunnen we symmetrisch maken. Afhankelijk van de oorzaak, corrigeren we de asymmetrie met hyaluronzuur fillers. Wanneer scheve lippen worden veroorzaakt door een verschil in volume tussen de beide kanten dan vullen we dit eveneens op met fillers. Dit is een tijdelijke behandeling, tot maximaal 12 maanden. Vaak wordt een asymmetrische mond echter veroorzaakt door spieren die de mond asymmetrisch bewegen. In dit geval behandelen we de spieren rondom de mond met Botox.

Advies VÓÓR een filler behandeling

Medicatie
Om de (toch al kleine) kans op blauwe plekjes te verkleinen, adviseren wij om (indien mogelijk en in overleg met je arts) te stoppen met alle bloedverdunnende medicijnen zoals Ibuprofen, Ascal en Naproxen.

Zwangerschap en borstvoeding
Wij kunnen je helaas niet behandelen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Alcohol
Wij raden af om in de 24 uur voorafgaand aan de behandeling alcohol te drinken.

Voor en na


Lipfiller voor en na
0,6 ML Lipfiller

 

Lipfiller voor en na
0,6 ML Lipfiller

 

voor en na 0,6 ml lipfiller
0,6 ML Lipfiller

Nazorg

Advies NA een filler behandeling

Je mag direct weer alle dagelijkse activiteiten hervatten, maar na de behandeling is het wel verstandig om de volgende punten in acht te nemen:

Liggen / slapen
Liggen en/of slapen mag direct na de behandeling.

Zonnebaden / zonnebank
Voorkom de eerste week directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30.
Wij raden je aan om de eerste week na een behandeling met fillers niet onder de zonnebank te gaan.

Sporten
Sporten mag direct na een fillerbehandeling weer.

Sauna
Wij raden saunabezoek af gedurende de eerste 1 à 2 weken na een fillerbehandeling.

Camouflage
Wanneer na de behandeling een blauw plekje verschijnt kun je een camouflagecrème of make-up gebruiken, dat heeft geen nadelig effect op de behandeling.

Koelen
Koelen, bijvoorbeeld met een coolpack, kan helpen bij eventuele zwelling of ter voorkoming hiervan.

Masseren
Wij raden je af om na een behandeling met fillers het behandelde gebied te masseren. Een klein bobbeltje mag je de volgende dag wegmasseren, mocht dat aan de orde zijn.

Schoonheidsspecialiste
Wij raden de eerste 2 weken na een behandeling met fillers de volgende behandelingen in het behandelde gebied af: peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser en bindweefselmassages.

Hier vind je ons:

Kliniek Vrijdag
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 - 0042701
E: info@kliniekvrijdag.nl