Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 392 reviews

Onze cosmetisch artsen

Alle behandelingen bij Kliniek Vrijdag worden uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen, ondersteund door een hecht team van artsen en zorgprofessionals.

Cosmetisch arts KNMG Drs. Peter den Otter

Even voorstellen:

Mijn naam is Peter den Otter, ik ben cosmetisch arts KNMG. Na mijn studie Geneeskunde aan de UvA in het AMC Amsterdam heb ik gewerkt op de afdeling Algemene Chirurgie in het Zaans Medisch Centrum. Daarna op de afdelingen Cardiothoracale Chirurgie in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en het Academisch Medisch Centrum (AMC); allemaal uitstekende centra om handvaardigheid en uitgebreide anatomische kennis op te doen. Vervolgens heb ik ook enige tijd als huisarts gewerkt, waarin vooral de persoonlijke band met patiënten mij aansprak. Groeiende interesse in esthetiek was de drijfveer voor mijn huidige specialisatie in poliklinische chirurgie en behandelingen met injectables zoals botuline toxine (Botox) en fillers.

Specialist injectables

Ik ben nu meer dan tien jaar als gespecialiseerd cosmetisch arts werkzaam, waarvan de laatste zes jaar bij Kliniek Vrijdag. De toenemende belangstelling, mede door nieuwe technieken en behandelmethodes, zorgen voor een enorme dynamiek en maken het voor mij een inspirerend en uitdagend vak. Naast cosmetische behandelingen kun je bij mij ook terecht voor de meer medisch georiënteerde behandelingen. Denk hierbij aan botuline toxine behandelingen tegen migraine, overmatig transpireren of tandenknarsen.

Persoonlijk advies

Voor vragen of een persoonlijk advies kun je altijd vrijblijvend een afspraak bij mij maken.

Groet,
Drs. Peter den Otter

ERVARING: Sinds 2004, werkzaam bij Kliniek Vrijdag sinds 2017
SPECIALISME(S): Cosmetisch arts KNMG
OPLEIDING: Academisch Medisch Centrum (AMC), Amsterdam
REGISTRATIE: 89050538201

 

Cosmetisch arts Drs. Juliet de Vries

Even voorstellen:

Ik ben Juliet de Vries en ik ben cosmetisch arts. Nadat ik mij in het ziekenhuis bekwaamd heb in het uitvoeren van chirurgische ingrepen heb ik mij verder gespecialiseerd in het verrichten van injectable behandelingen bij Kliniek Vrijdag.

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak is dat ik mensen blij kan maken met een relatief snelle behandeling. Natuurlijk is het hierbij heel belangrijk om van tevoren uitleg te geven over hoe de behandeling er uitziet en wat iemand kan verwachten van het resultaat. Ik vind het leuk om uitleg te geven en mensen op hun gemak te stellen.
Wat ik belangrijk vind bij het uitvoeren van injectable behandelingen is het nastreven van natuurlijke resultaten door subtiel te werk te gaan. Het doel is dat anderen niet zien dat er een behandeling is uitgevoerd, maar de persoon zelf wel en hier tevreden over is. Wat veel mensen prettig vinden is dat ik de tijd neem voor de behandeling en benoem wat er gaat gebeuren.

Ditzelfde geldt voor de chirurgische verrichtingen die ik uitvoer; voor mij is het dagelijkse kost, maar voor degene die er ligt niet en daar hebben we aandacht voor. Je kunt bij mij terecht voor het verwijderen van (kleurloze) moedervlekken, ouderdomsvlekken, piercing-littekens, talgklier cysten, vetbulten of uitgescheurde oorlellen. Van tevoren bespreken we welke opties er zijn. Dit consult is gratis en vrijblijvend. Tijdens de ingreep hebben we aandacht voor het creëren van een zo fraai mogelijk litteken, zodat je er uiteindelijk vrijwel niets van ziet.

Twijfel je al tijden over een cosmetische behandeling, maar ben je bang voor onnatuurlijke resultaten of ’the plastic look’? Geen zorgen, neem gerust contact op!

Tot ziens in de kliniek,

Drs. Juliet de Vries

ERVARING: Werkzaam bij Kliniek Vrijdag sinds 2020
SPECIALISME(S): Cosmetisch arts
OPLEIDING: Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
REGISTRATIE: BIG-register nummer: 19918066501