Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

Onze cosmetisch artsen

Alle behandelingen bij Kliniek Vrijdag worden uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen, ondersteund door een hecht team van artsen en zorgprofessionals.

Cosmetisch arts KNMG Drs. Peter den Otter

Even voorstellen:

Mijn naam is Peter den Otter, ik ben cosmetisch arts KNMG. Na mijn studie Geneeskunde aan de UvA in het AMC Amsterdam heb ik gewerkt op de afdeling Algemene Chirurgie in het Zaans Medisch Centrum. Daarna op de afdelingen Cardiothoracale Chirurgie in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en het Academisch Medisch Centrum (AMC); allemaal uitstekende centra om handvaardigheid en uitgebreide anatomische kennis op te doen. Vervolgens heb ik ook enige tijd als huisarts gewerkt, waarin vooral de persoonlijke band met patiënten mij aansprak. Groeiende interesse in esthetiek was de drijfveer voor mijn huidige specialisatie in poliklinische chirurgie en behandelingen met injectables zoals botuline toxine (Botox) en fillers.

Specialist injectables

Ik ben nu meer dan tien jaar als gespecialiseerd cosmetisch arts werkzaam, waarvan de laatste zes jaar bij Kliniek Vrijdag. De toenemende belangstelling, mede door nieuwe technieken en behandelmethodes, zorgen voor een enorme dynamiek en maken het voor mij een inspirerend en uitdagend vak. Naast cosmetische behandelingen kun je bij mij ook terecht voor de meer medisch georiënteerde behandelingen. Denk hierbij aan botuline toxine behandelingen tegen migraine, overmatig transpireren of tandenknarsen.

Persoonlijk advies

Voor vragen of een persoonlijk advies kun je altijd vrijblijvend een afspraak bij mij maken.

Groet,
Drs. Peter den Otter

ERVARING: Sinds 2004, werkzaam bij Kliniek Vrijdag sinds 2017
SPECIALISME(S): Cosmetisch arts KNMG
OPLEIDING: Academisch Medisch Centrum (AMC), Amsterdam
REGISTRATIE: 89050538201

 

Cosmetisch arts Drs. Juliet de Vries

Even voorstellen:

Mijn naam is Juliet de Vries. Na mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit Leiden, heb ik gewerkt op de afdeling Chirurgie van verschillende ziekenhuizen in de regio, waaronder het Haga Ziekenuis, het HMC en het LUMC. Ik heb hier uitgebreide ervaring opgedaan in de behandeling van net geopereerde patiënten op de verpleegafdeling, maar ook het behandelen van acute problemen op de spoedeisende hulp zoals botfracturen, wonden, blinde darm ontsteking of een acute vaatafsluiting bijvoorbeeld. Het leukste van dit veelzijdige werk vond ik het zelfstandig verrichten van kleine ingrepen zoals het verwijderen van vetbultjes, moedervlekken of talgkliercysten.

Ook heb ik een jaar gewerkt in het Caribisch gebied, in het Sint Elisabeth Hospitaal op Curaçao. Niet alleen een heel leerzame periode vanwege de omgang met andere culturen en het omgaan met logistieke uitdagingen, ook het tropische klimaat maakte dit tot een unieke ervaring!

Na deze periode in verschillende ziekenhuizen heb ik gewerkt als arts in het Hyperbaar Geneeskundig Centrum in Rijswijk. Hier worden patiënten met complexe wonden en bestralingsschade dagelijks middels zuurstoftherapie behandeld gedurende een periode van gemiddeld acht weken. Het persoonlijke en intensieve contact met patiënten was iets wat mij hier erg aansprak. Tevens ben ik hier getraind in het verrichten van huidtransplantaties.

Al sinds mijn studie ben ik geïnteresseerd in esthetiek en daarmee de cosmetische kant van geneeskunde. Ik ben dan ook verheugd dat ik mijn opgedane ervaring sinds 2020 kan inzetten als Cosmetisch Arts bij Kliniek Vrijdag.

Ik vind het belangrijk om samen met jou te bepalen welke behandeling het beste bij jou past, om daarmee te komen tot een behandelplan waar je blij van wordt. Bij alle behandelingen vind ik het van belang om deze op zo een manier uit te voeren dat je natuurlijke uitstraling behouden blijft. Op die manier bereiken we een mooi, fris en natuurlijk resultaat.

Tot ziens in de kliniek,

Drs. Juliet de Vries

ERVARING: Werkzaam bij Kliniek Vrijdag sinds 2020
SPECIALISME(S): Cosmetisch arts
OPLEIDING: Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
REGISTRATIE: BIG-register nummer: 19918066501