zorgkaart
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 6 reviews op Zorgkaart Nederland
Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.1 uit 394 reviews op Feedback Company

Samenwerkende Klinieken

Specialistische behandelingen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat is wat onze drie samenwerkende klinieken verbindt. Door deze focus, jarenlange ervaring en de nauwe samenwerking tussen onze artsen en klinieken bieden wij zorg van excellente kwaliteit.

Kliniek Vrijdag is dé kliniek voor behandelingen met injectables (spierontspanners & fillers) voor huidverjonging. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch artsen die zich uitsluitend hierop focussen. Het zijn ware ‘Architecten van schoonheid’ die je perfect adviseren om de mooiste versie van jezelf te worden en blijven.

VandenBroecke Kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties en al jaren de grootste én best gewaardeerde ooglidchirurgiekliniek van Nederland. Alle plastisch chirurgen hebben minimaal 10 jaar ervaring, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en werken naast de VandenBroecke Kliniek in ziekenhuizen in de regio.

V-Klinieken is de grootste vrouwenkliniek van Nederland. De kliniek is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels. Het team van medisch specialisten bestaat uit Nederlands enige cosmetisch gynaecoloog en twee plastisch chirurgen, allen met uitgebreide ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen.

samenwerkende klinieken  samenwerkende klinieken

Mocht je vragen hebben over één of meerdere van onze klinieken informeren wij je graag verder telefonisch op 088-0042701 of per email info@kliniekvrijdag.nl