Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

Sculptra

Sculptra is een stimulator die het lichaam aanzet tot de productie van nieuw collageen.

Wat is het?

sculptra behandeling

Sculptra is een stimulator die het lichaam aanzet tot de productie van nieuw collageen. Het resultaat is een stevigere huid en herstel van volume. Sculptra bestaat uit poly-L-melkzuur; een natuurlijke stof die het lichaam zelf ook aanmaakt. Dit melkzuur stimuleert jouw eigen productie van collageen. Het resultaat is een natuurlijk ogende, strakkere huid.

Aangezien Sculptra je eigen huid aan het werk zet, duurt het langer voor je resultaat ziet na je behandeling, maar het effect houdt veel langer aan.

Waar is Sculptra goed voor?

We gebruiken Sculptra om het volumeverlies tegen te gaan. De onderliggende structuur van de huid wordt gestimuleerd en hersteld. De effecten kunnen 1,5 jaar aanhouden. Deze behandeling kan helpen met:
– Het liften van een slappe kaaklijn
– Het opvullen van ingevallen slapen
– Het verminderen van de neus-lippen-plooi
– De wangen volume geven

Behandeling

sculptra behandeling

Bij een Sculptra behandeling injecteert de arts de vloeistof zorgvuldig via een canule in de huid. Na de behandeling is het van belang dat het gezicht de eerste 5 dagen, 5 keer per dag, 5 minuten lang gemasseerd wordt.

Na ongeveer 4 weken start de collageen aanmaak. Vanaf dan zal de huid gaan verstrakken, en het volume in het gezicht geleidelijk aanvullen.
Het resultaat is een natuurlijk jongere uitstraling, en een stevigere huid.

Meestal wordt de behandeling zonder verdoving uitgevoerd. Met een hele fijne injectienaald prikt de arts een gaatje dat de ingang wordt voor de canule. Met een botte naald wordt de vloeistof zo gelijkmatig in de huid geïnjecteerd. Doordat de naald die onder de huid gaat bot is, glijdt hij langs de bloedvaatjes. Dit voorkomt overmatige beursheid, en zorgt voor minder prikjes in het gezicht.

De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het resultaat is vanaf ongeveer 6 weken zichtbaar. Na de behandeling wordt lichaamseigen collageen aangemaakt, waardoor de huid natuurlijk strakker oogt, en meer volume heeft. Lijnen en rimpels zijn verleden tijd!

Wanneer kom ik in aanmerking voor een Sculptra behandeling?

Indien je last hebt van volume verlies in het gelaat (jukbeenderen, wangen, kin, kaaklijn, etc), kun je dit laten herstellen met een behandeling. De cosmetisch arts zal op basis van uw wens een behandeladvies geven.

Voor en na

voor en na sculptra

FAQ

Hier vind je ons:

Kliniek Vrijdag
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 - 0042701
E: info@kliniekvrijdag.nl