zorgkaart
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 6 reviews op Zorgkaart Nederland
Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.1 uit 394 reviews op Feedback Company

Kliniek Vrijdag

Iedere huid is anders en ieder gezicht is anders. Op basis van jouw wensen en onze expertise stellen de cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag tijdens het consult een behandelplan op. Het doel: jou begeleiden naar een natuurlijk resultaat in optimale balans. Jij bent uniek, je schoonheid is uniek en hoe we jou behandelen is daarom ook uniek.

injectables consult bij kliniek vrijdag

Rimpels en huidverslapping; vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. Als deze tekenen van veroudering je storen, helpen we je graag om jouw natuurlijke schoonheid te herstellen met behulp van hoogwaardige cosmetische injectables. Bij Kliniek Vrijdag begrijpen we dat ieder mens uniek is en dat schoonheid voor iedereen iets anders kan betekenen. Samen met onze deskundige cosmetisch artsen kun je bespreken wat jouw schoonheidsdoelen zijn. Of je nu kiest voor een mini-botoxbehandeling of een uitgebreid behandelplan, elke behandeling bij Kliniek Vrijdag wordt op maat gemaakt om een natuurlijk resultaat te bereiken dat perfect past bij jouw individuele wensen.

Onze behandelingen 

  • Botox (Botulinum Toxine): Cosmetisch toegepast om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, zoals kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en frons. Daarnaast ook voor medische toepassingen, zoals de behandeling van migraine, tandenknarsen en overmatig zweten.
  • Fillers (Dermal of Hyaluronzuur fillers): Voor het verbeteren van specifieke gezichtscontouren, zoals lippen, diepe rimpels en traangootjes. Fillers vullen het volume aan, hydrateren de huid en stimuleren de aanmaak van collageen om de huid te verstevigen.
  • Skinboosters: Huidverjonging door middel van hyaluronzuur injecties, gericht op het verbeteren van hydratatie, textuur, algemene conditie en uitstraling van de huid. De behandeling is ideaal voor het gezicht, maar kan ook toegepast worden op handen, hals, buik en armen.
  • Cosmetische chirurgie: Naast injectables bieden wij ook een uitgebreid scala aan kleine cosmetisch chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van moedervlekken, fibromen en cystes en het herstel van littekens.

Waarom Vrijdag?

De naam vrijdag is afgeleid van Friia’s dag. De Germaanse godin Friia beschouwde men als dezelfde godin als Venus, de Godin van de liefde. Tegenwoordig wekt het woord vrijdag voor veel mensen een gevoel van welbehagen op. ‘Bijna weekend’, wat voor veel mensen vrijheid en tijd voor jezelf betekent. Bij Kliniek Vrijdag bieden wij u dit gevoel van welbehagen elke dag!

Kom langs voor een gratis vrijblijvend consult bij Kliniek Vrijdag, de specialist in injectables.