zorgkaart
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 6 reviews op Zorgkaart Nederland
Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.1 uit 394 reviews op Feedback Company

Wat is het?

Profhilo® is een anti-aging product van puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Profhilo is een vloeistof op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. Het wordt vlak onder je huid geïnjecteerd, precies op de plekken waar het nodig is.

profhilo foto

Je kunt het zien als huidverzorging van binnenuit. In de weken na je behandeling spant de huid van binnenuit subtiel en gelijkmatig op dankzij de hydraterende en stimulerende werking van de zeer hoge concentratie ultra puur hyaluronzuur. Het resultaat is een verjongde en verstrakte huid. Dit houdt ongeveer een half jaar aan.

Wat doet het?

Profhilo is zeer effectief in het voeden van dermale cellen en het herstellen van de natuurlijke stevigheid van de huid. De injecties met ultrapuur hyaluronzuur hydrateren van binnen naar buiten, wat de werking uniek maakt. Het resultaat van een Profhilo behandeling is een significante huidverstrakking na 4-8 weken. In tegenstelling tot andere injectables is een Profhilo behandeling met name ontwikkeld voor huidverjonging. De gepatenteerde technologie zorgt voor:

 • Verbetering van de huidstructuur
 • Verbetering van de teint, hydratatie en uitstraling
 • Versteviging van de huid
 • Liftend effect

Wat kun je met een Profhilo behandeling verbeteren?

De populairste gebieden zijn:

 • Hals
 • Gezicht
 • Decolleté
 • Handen
 • Armen
 • Buik

Wat zijn de voordelen van een Profhilo behandeling?

 • Profhilo is geen filler, maar stimuleert de huid om zelf te verjongen.
 • Een aanzienlijke verbetering van de huidkwaliteit.
 • Ultieme preventieve behandeling; de veroudering wordt gestopt.

Behandeling

De door het lichaam afbreekbare vloeistof op basis van lichaamseigen hyaluronzuur wordt vlak onder het huidoppervlak geïnjecteerd. Er zijn slechts enkele prikjes nodig om je gezichthalsdecolletéhandenarmen of buik te behandelen. De gel, die de viscositeit van honing heeft, verspreidt zich namelijk geleidelijk automatisch over het omliggende gebied. In de weken tot maanden die volgen spant de huid van binnenuit subtiel en gelijkmatig op dankzij de hydraterende en stimulerende eigenschappen van de zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur.

Skincare van binnenuit

Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Waar bij een crème met hyaluronzuur slechts 3% van deze stof in de huid wordt opgenomen, komt in het geval van Profhilo® 100% van de werkzame stof in de huid terecht. Een groot bijkomend voordeel is dat de huid wordt aangezet tot aanmaak van collageen en elastine, die de huid verjongen.

Het resultaat is een natuurlijk vollere, stevigere en gehydrateerde huid waarin rimpeltjes subtiel worden gladgestreken. Dit effect houdt zo’n 6 maanden aan, vaak nog veel langer, tot wel 12 maanden. Bovendien is de huidverbetering voor een deel blijvend en structureel omdat Profhilo® het natuurlijke proces van huidveroudering vertraagt door de extra aanmaak van collageen en elastine in de huid.

De behandeling

De behandeling is snel en nagenoeg pijnloos. Na de behandeling kunnen er de eerste uren wat bultjes zichtbaar zijn en vervolgens eventueel wat kleine blauwe plekjes, maar deze verdwijnen vanzelf. Vanwege de natuurlijke ingrediënten is de kans op bijwerkingen minimaal.

Aangeraden wordt de behandeling elke 6 maanden te herhalen voor een optimaal effect. Na de eerste behandeling volgt na 4 weken idealiter een boosterbehandeling om tot een nog hogere concentratie hyaluronzuur in de huid te komen. Daarna is een halfjaarlijkse behandeling met Profhilo® voldoende.

Wanneer je graag meer informatie wilt over een Profhilo behandeling dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. De cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag informeren je graag verder tijdens een vrijblijvend consult.

Advies VÓÓR een Profhilo behandeling

Medicatie
Om de (toch al kleine) kans op blauwe plekjes te verkleinen, adviseren wij om (indien mogelijk en in overleg met je arts) te stoppen met alle bloedverdunnende medicijnen zoals Ibuprofen, Ascal en Naproxen.

Zwangerschap en borstvoeding
Wij kunnen je helaas niet behandelen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Alcohol
Wij raden af om in de 24 uur voorafgaand aan de behandeling alcohol te drinken.

Voor en na

Voor en na foto wedding day wow pakket

Nazorg

Advies NA een Profhilo behandeling

Je mag direct weer alle dagelijkse activiteiten hervatten, maar na de behandeling is het wel verstandig om de volgende punten in acht te nemen:

Liggen / slapen
Liggen en/of slapen mag direct na de behandeling.

Zonnebaden / zonnebank
Voorkom de eerste week directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30.
Wij raden je aan om de eerste week na een behandeling met Profhilo niet onder de zonnebank te gaan.

Sporten
Sporten mag direct na een Profhilo behandeling weer.

Sauna
Wij raden saunabezoek af gedurende de eerste 1 à 2 weken na een Profhilo behandeling.

Camouflage
Wanneer na de behandeling een blauw plekje verschijnt mag je camouflagecrème gebruiken.

Masseren
Masseren is niet nodig na een Profhilo behandeling. De bultjes die door de behandeling ontstaan worden snel kleiner verdwijnen vanzelf. Dat kan tot 1-2 dagen duren.

Koelen
Koelen is meestal niet nodig na een Profhilo behandeling maar mag wel.

Schoonheidsspecialiste
Wij raden de eerste 2 weken na een behandeling met Profhilo de volgende behandelingen in het behandelde gebied af: peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser en bindweefselmassages.

Hier vind je ons:

Kliniek Vrijdag
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 - 0042701
E: info@kliniekvrijdag.nl