Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.1 uit 394 reviews op Feedback Company

Kwaliteitsbeleid

Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van alle processen binnen Kliniek Vrijdag is een continu proces. Kliniek Vrijdag heeft op alle gebieden een kwaliteitsstandaard geformuleerd.

Onze behandelkamers zijn van toonaangevende kwaliteit, uitgerust met moderne apparatuur en voldoen aan de hoogste standaard. Interne en externe audits vormen de basis van het handhaven en verbeteren van de kwaliteit op alle afdelingen. De processen voorlichting, behandeling en nazorg worden op deze wijze gemonitord.

Iedere cliënt krijgt tijdens de eindcontrole én per e-mail een enquête ter beoordeling van de kliniek. Bekijk hier de resultaten op de website van de onafhankelijke Feedback Company.

Cosmetisch artsen & huidtherapeuten

Niet iedere arts is cosmetisch arts. Cosmetisch arts is echter geen beschermde titel. Wij werken uitsluitend met cosmetisch artsen met jarenlange ervaring. Daarmee behoren zij tot de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland. Jouw behandeling bij Kliniek Vrijdag moet veilig & effectief zijn met een optimaal & natuurlijk resultaat tot gevolg. Onze cosmetisch artsen en huidtherapeuten hebben én de juiste ervaring én verstand van schoonheid. Een succesvolle combinatie!

De Wet op Geneeskundige Behandelovereenkomst (het recht op informatie over de behandeling) en Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector (verplicht klinieken een formele regeling voor de behandeling van klachten te treffen) zijn er om de consument te beschermen. Onderstaande formulieren zijn daar onderdeel van.

Te downloaden documenten:
Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Minderjarigen beleid
Huisregels Kliniek Vrijdag
Informed consent