zorgkaart
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 6 reviews op Zorgkaart Nederland
Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.1 uit 394 reviews op Feedback Company

Jukbeenderen

Wat is het?

Volumineuze jukbeenderen zijn een teken van jeugdigheid. De meeste beroemde modellen hebben een aantal dingen gemeen; ze zijn min of meer symmetrisch, ze hebben volle lippen en ze hebben volumineuze jukbenen.

Wallen

Nagenoeg alle vrouwelijke televisie persoonlijkheden hebben volumineuze jukbeenderen. Bij de meesten denkt u slechts; “Die ziet er goed uit!” Vaak worden de wallen er sterk mee verminderd. Wallen ontstaan doordat vet verticaal wegzakt. Wanneer er iets aan volume wordt gecorrigeerd is het verschil enorm positief en natuurlijk.

Herstel het volume

Jukbeenderen kun je volumineus doen lijken met behulp van fillers. Een filler wordt zeer secuur met een dunne naald in de huid verdeeld. Zo kan een nauwkeurig en symmetrisch resultaat worden bereikt. De filler is een afbreekbare gel. Deze gel lost tussen de 9 en 18 maanden op, afhankelijk van het gekozen product. De zachte gel kan de contour van het gezicht verfraaien, zonder dat het opvalt. Het resultaat is een fitte uitstraling, passend bij jouw gezicht.

Behandeling

De cosmetisch arts maakt op basis van jouw gezicht en wens in overleg met jou een behandelplan. Het resultaat is afhankelijk van je wens, de anatomie en de gekozen behandelmethode. Verslapte huid en afgenomen volume zullen hersteld worden.

Een behandeling met fillers wordt door de één als pijnlijk ervaren, terwijl een ander het enorm vindt meevallen. Mocht je er behoefte aan hebben kunnen wij je huid voor de behandeling licht verdoven. Hiervoor gebruiken wij EMLA crème. Om dit aan te laten brengen moet je ongeveer 30 minuten voor aanvang van je behandeling langskomen. De crème kan dan even intrekken zodat je bijna niets meer voelt van je behandeling. Een verdoving met EMLA crème bieden wij gratis aan.

Advies VÓÓR een filler behandeling

Medicatie
Om de (toch al kleine) kans op blauwe plekjes te verkleinen, adviseren wij om (indien mogelijk en in overleg met je arts) te stoppen met alle bloedverdunnende medicijnen zoals Ibuprofen, Ascal en Naproxen.

Zwangerschap en borstvoeding
Wij kunnen je helaas niet behandelen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Alcohol
Wij raden af om in de 24 uur voorafgaand aan de behandeling alcohol te drinken.

Voor en na

Nazorg

Advies NA een filler behandeling

Je mag direct weer alle dagelijkse activiteiten hervatten, maar na de behandeling is het wel verstandig om de volgende punten in acht te nemen:

Liggen / slapen
Liggen en/of slapen mag direct na de behandeling.

Zonnebaden / zonnebank
Voorkom de eerste week directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30.
Wij raden je aan om de eerste week na een behandeling met fillers niet onder de zonnebank te gaan.

Sporten
Sporten mag direct na een fillerbehandeling weer.

Sauna
Wij raden saunabezoek af gedurende de eerste 1 à 2 weken na een fillerbehandeling.

Camouflage
Wanneer na de behandeling een blauw plekje verschijnt kun je een camouflagecrème of make-up gebruiken, dat heeft geen nadelig effect op de behandeling.

Koelen
Koelen, bijvoorbeeld met een coolpack, kan helpen bij eventuele zwelling of ter voorkoming hiervan.

Masseren
Wij raden je af om na een behandeling met fillers het behandelde gebied te masseren. Een klein bobbeltje mag je de volgende dag wegmasseren, mocht dat aan de orde zijn.

Schoonheidsspecialiste
Wij raden de eerste 2 weken na een behandeling met fillers de volgende behandelingen in het behandelde gebied af: peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser en bindweefselmassages.

Hier vind je ons:

Kliniek Vrijdag
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 - 0042701
E: info@kliniekvrijdag.nl