Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Waarom kiezen voor Kliniek Vrijdag?

Wij zijn een gespecialiseerde kliniek met ervaren cosmetisch artsen. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige A-merk Botox en fillers en we doen dit tegen scherpe tarieven.

Wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur en op sommige dagen ook tijdens avond en weekend spreekuren. Na elke behandeling zijn we 24-uur per dag bereikbaar op een nummer dat je na afloop van de behandeling meekrijgt.

Hoe lang blijft het resultaat van een behandeling?

Dat verschilt van persoon tot persoon en van behandeling tot behandeling. Tijdens het consult wordt je daar uitgebreid over geïnformeerd. Alle Botox en fillers die wij gebruiken worden na verloop van tijd door je lichaam weer afgebroken en zijn daardoor altijd tijdelijk van aard.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Er worden voor de behandeling en voor de controle altijd foto’s gemaakt zodat je het resultaat samen met de arts goed kunt vergelijken. Deze foto’s komen in je dossier. In de behandelkamer wordt je huid gedesinfecteerd en kun je eventueel plaatselijk verdoofd worden. Voor de behandeling wordt heel precies aangetekend waar de Botox en/of filler wordt aangebracht en na de behandeling wordt er druk toegepast om blauwe plekjes zoveel mogelijk te voorkomen.

De behandeling zelf duurt meestal ca. 15 tot 20 minuten. Wanneer er meerdere zones worden behandeld of bij een uitgebreide behandeling kan het oplopen tot een uur. Onze cosmetisch artsen werken met een ultradunne canules en naalden, die net onder het huidoppervlak worden ingebracht. Zeer oppervlakkig voor fijne lijntjes en iets dieper voor grotere rimpels en plooien of voor volume herstel.

Mag ik na een behandeling naar de sauna of schoonheidsspecialiste?

Een sauna bezoek raden we de eerste 2 dagen af. De eerste 2 weken na een behandeling met fillers raden wij de volgende behandelingen in het behandelde gebied af: Peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser en bindweefselmassages.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Hoewel Botox en fillers beiden injectables zijn die tegen rimpels en huidveroudering worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botox is een stof die de spier in een gebied stillegt. Het is geschikt voor mimische rimpels, zoals bijvoorbeeld je fronsrimpel. Door veelvuldig aanspannen van deze spier kan hier een rimpel ontstaan. Botox werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heb je iets diepere rimpels die je wilt verwijderen? Dan kies je voor een filler, een soort gel die de rimpels opvult. Een combinatie van botox en fillers is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een intakegesprek worden alle mogelijkheden uitgebreid met je doorgenomen.