Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

“Natuurlijke en volle botox(?) lippen”

Kliniek Vrijdag is de grootste kliniek van Leiden en omgeving voor Botox, fillers en huidverjongende behandelingen.

Botox in je lippen, wil je dat?

Vind je zelf dat jouw lippen te dun zijn en wil je vollere lippen? Wij krijgen regelmatig vragen van mensen die hier een behandeling voor zoeken. Daarbij wordt soms gedacht dat een botox behandeling de oplossing is. Maar dat klopt niet helemaal. Ín je lippen wil je geen botox geïnjecteerd krijgen. Botox gebruik je om van rimpeltjes af te komen, niet voor het vullen (fillen) van je lippen. Wat wel kan is een Lip Flip met Botox. Hierbij wordt met botox het spiertje boven de bovenlip geïnjecteerd, waardoor de bovenlip omhoog krult. Hierdoor lijkt deze dan voller.

Wil je weten hoe je aan vollere lippen komt? Lees dan verder.

Volle lippen zijn al eeuwen een bekend schoonheidsideaal. Het is niet iets waar we ons altijd bewust van zijn, maar de wetenschap heeft aangetoond dat vrouwen met vollere lippen om die reden een grotere aantrekkingskracht hebben op hun omgeving.

Behandelmethode volle lippen

Dunne lippen kunnen we subtiel voller maken. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals de ‘Russian lips’ methode. Wij kiezen ervoor om de lip behandeling zo te doen, dat het niet te opvallend is, less is vaak more. Bij controle bekijken we of we het ultieme resultaat hebben bereikt. Zo niet, dan maken we de lippen nog iets voller. Op deze manier zorgen wij voor een natuurlijk lipvolume die bij je uiterlijk past.

Natuurlijk volle lippen bij Kliniek Vrijdag

Scheve lippen/asymmetrische lippen

Lippen die niet gelijk (otw. asymmetrisch) zijn, kunnen we symmetrisch maken.

Wanneer scheve lippen worden veroorzaakt door een verschil in volume tussen de beide kanten dan vullen we dit op met fillers. Dit is een tijdelijke behandeling, die tot maximaal 12 maanden zichtbaar blijft.

Vaak wordt een asymmetrische mond echter mede veroorzaakt door spieren die de mond asymmetrisch bewegen. In dat geval behandelen we de spieren rondom de mond met Botox.

Bovenlip-lijntjes

Bij het ouder worden verliezen de lippen volume en kunnen er ‘rokerslijntjes’ ontstaan. Doordat de huid langzaam haar flexibiliteit verliest in combinatie met het bewegen van de bovenlip, veranderen deze liplijntjes op den duur in permanent zichtbare rimpeltjes.
De flexibiliteit en stevigheid van je lippen kunnen wij goed herstellen met hyaluronzuur of een andere filler. Na de behandeling zijn de lijntjes op je bovenlip grotendeels verdwenen.

Resultaat

Onze ervaren cosmetisch artsen zullen nooit buitenproportioneel grote lippen creëren. Het resultaat is afhankelijk van jouw wens en jouw uitgangssituatie. Het resultaat moeten altijd natuurlijke volle lippen zijn, die goed bij de proporties van jouw gezicht passen.