Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

moet een cosmetisch arts veelzijdig zijn

Moet jouw cosmetisch arts veelzijdig zijn?

Bij Kliniek Vrijdag ontvangen we vaak dezelfde vraag van onze cliënten, vooral diegenen in de leeftijdscategorie van 40 jaar en ouder: “Het lijkt erop dat mijn gezicht snel veroudert. Wat kan ik eraan doen?” Bij Kliniek Vrijdag hebben we een duidelijke visie ontwikkeld als het gaat om het aanpakken van huidveroudering.

In de moderne samenleving wordt het belang van een jeugdige uitstraling steeds groter. Het is dan ook begrijpelijk dat mensen actief op zoek zijn naar methoden om er jonger uit te zien.

Huidveroudering manifesteert zich in diverse kenmerken, waaronder contourverlies (oneffenheden en verlies van volume), mimische rimpels (denk aan fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes) en veranderingen in kleur (zoals pigmentvlekken en couperose).

Het is van cruciaal belang dat uw cosmetisch arts al deze kenmerken zorgvuldig beoordeelt en u adviseert over de behandeling die aanvankelijk het meest effectief voor u zal zijn. Voor de ene persoon kan dat Botox zijn, terwijl een ander juist baat kan hebben bij fillers om verloren volume te herstellen.

Fillers bieden de mogelijkheid om verloren volume te herstellen en de contour te verbeteren. Ze kunnen veilig en effectief worden gebruikt om verticale lijnen, ingevallen wangen en beginnende rimpels op te vullen. Volume is een sleutelwoord voor jeugdigheid, terwijl een ingevallen gezicht met dunne huid en zichtbare verticale lijnen of kleine rimpeltjes vaak als tekenen van veroudering worden gezien.

Bent u benieuwd naar persoonlijk advies? Wilt u weten welke behandeling het grootste verschil voor u kan maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige cosmetisch artsen staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van een jeugdige uitstraling die bij u past.