Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

Met fillers een fit en fris uiterlijk?

Fillers zijn de perfecte oplossing voor direct resultaat. Met fillers krijgt je huid volume (terug) en verdwijnen groeven en rimpels. Fillers worden ook wel een liquid facelift genoemd: een vloeibare facelift.

Wanneer je ouder wordt verliest je huid aan volume. Ook wint de zwaartekracht doorlopend terrein. Door het volumeverlies ontstaan kleine lijntjes en rimpels, bijvoorbeeld op de bovenlip, op de wangen of onder de ogen. Wanneer dit weer wordt opgevuld, ontstaat een jeugdigere uitstraling.

De belangrijkste gebieden waar fillers gebruikt worden zijn:

Kliniek Vrijdag werkt uitsluitend met A-merk fillers (Restylane, Teosyal en Belotero) van hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die overal in het lichaam voorkomt: vooral in bindweefsel en in de huid, maar ook in kraakbeen en gewrichtsvloeistof. Bij mensen met gewrichtsslijtage wordt het soms geïnjecteerd in een pijnlijk gewricht om extra demping te bereiken en zo pijnklachten te verminderen.

Hoe werken fillers?

Op de locatie van volume verlies, rimpeltjes of groeven, wordt in de juiste huidlaag een exacte hoeveelheid Radiesse of hyaluronzuur gelegd. Dit gebeurd met een zeer dunne naald.

Wat is een filler behandeling?

Een behandeling begint altijd met een vrijblijvend consult. Wij willen weten wat jouw klachten en wensen zijn. Op basis daarvan geeft onze cosmetisch arts de behandel mogelijkheden aan. Er wordt gekeken naar de kwaliteit en elasticiteit van je huid. Wanneer jouw wensen niet realistisch zijn zal onze arts dit ook met je delen.

Onze cosmetisch artsen zijn getraind om efficiënt te werken. Met welke behandeling kan je klacht verdwijnen of wens worden vervult? Door jouw contour, gezichtsschaduw en mimiek optimaal te benutten kan met een minimale behandeling maximaal resultaat worden behaald.

Plannen en behandelen van een fillerbehandeling

De cosmetisch arts maakt voor jouw een persoonlijk behandelplan. Over dit plan kun je thuis nadenken, of je kunt besluiten om direct met een behandeling te beginnen.
Wanneer je ervoor kiest te worden behandeld, wordt het gebied gedesinfecteerd. Vervolgens wordt met een dunne naald zeer subtiel de benodigde gebieden opgevuld.

Nazorg na een fillerbehandeling

Er is geen hersteltijd na een behandeling met fillers. Vaak is er enige zwelling die een paar uren of dagen nodig heeft om weg te trekken. Er kan een blauwe plek optreden. Deze is altijd goed te camoufleren. Kliniek Vrijdag is na je behandeling telefonisch en per e-mail altijd bereikbaar voor vragen.