Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.1 uit 386 reviews

kijk je boos

Kijkt u wel eens boos?

Zeer veel mensen gebruiken inmiddels een Botox-achtig (Botox of een andere Botuline Toxine type A zoals Azzalure of Bocouture) product. De redenen en indicaties zijn divers. Een belangrijke reden is dat men vindt (of diens omgeving), veel boos te kijken.

Mensen die boos kijken hebben veelal een verticale fronslijn tussen de wenkbrauwen. Deze lijn (fronsrimpel) ontstaat door het aanspannen van verschillende spieren, de corrugator, de procerus en de depressor. Een ervaren cosmetisch arts weet op exact de juiste plekken, de juiste dosering Botox in te spuiten met een heel klein naaldje. Op deze manier haal je optimaal resultaat uit de behandeling. De spieren worden tijdelijk uitgeschakeld, er ontstaat geen rimpel meer.

Indien de frons alleen ontstaat na het aanspannen van de spieren, is deze met een neutraal gezicht niet zichtbaar. Wanneer hij veel wordt aangespannen, komt de fronsrimpel er permanent in, en zullen de wenkbrauwen ook wat afbuigen naar beneden. Hierdoor kan een permanente boze blik ontstaan.

Met Botox kan een boze blik worden voorkomen. Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend consult via deze link.